Skip to main content

Bliv frivillig

Vær med til at gøre en forskel for dit lokalmiljø

Har du en god idé? Drømmer du om at møde nye mennesker? Har du tid tilovers, som du gerne vil bruge på at hjælpe andre? Eller har du lyst til at lære noget nyt?

Som frivillig gør du ikke blot en forskel for andre. Du vil også komme til at skabe nye relationer, udvide dit netværk, få ny viden og perspektiver. Som frivillig bliver du en del af et fællesskab med andre, som deler din passion. Det kan også være, at du ønsker at udvide dit CV, eller blot har lyst til at lære noget nyt. Uanset hvad, hjælper vi dig gerne med at finde lige netop dét frivilligjob, der passer til dig. 

Herunder kan du se hvilke frivillige jobs, der er slået op i Hvidovre lige nu. 

Hvis du ønsker at være frivillig indenfor et bestemt område, kan du søge efter foreninger under punktet "Foreningsvejviser." 

Frivilligcenter Hvidovre har altid brug for frivillige, der kan hjælpe til ved vores arrangementer, projekter eller indsatser. Se hvilke projekter og indsatser vi har i øjeblikket under punktet "Projekter og Indsatser." Skriv til os hvis du ønsker at være tilknyttet frivilligcentret som "fast frivillig," og hjælpe til hver gang vi afholder arrangementer. 

Du kan melde dig ind i frivilligcentret nederst på siden. 

Her kan du se opslag for frivillige jobs i Hvidovre. 

opslag lige nu

Vent venligst, henter data...